2014-11-22 01:37:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Figyeljen álmaira!

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Skorpió jegyében áll, együtt a Nappal. Nyugodt, békés, csendes nap vár önre, és ez a kapcsolataiban is visszatükröződik. Tekintse át a maga mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, amely tanulását és önismeretét szolgálta. Igyekezzen tanulni a történtekből!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Skorpió jegyében lépeget, ma először lazíthat, és szabad folyást engedhet a dolgoknak. Álmai konkrét képek, amelyek egy másik valóságból merülnek fel - figyeljen rájuk! Egyszerre túl sok energiát kap a kozmosztól – este, levezetésképpen fusson egyet, vagy sétáljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Holddal a Skorpió jegyében elég jó hangulatban kel fel ma reggel. Bár a Plútó lenyomja a hangulatát, mégsem engedi el magát. Úgy érzi majd, hogy fákat tudna gyökerestől kiszaggatni a helyükből. Most a munka és egészség területén áll több bolygó, figyelmét leginkább ezekre kellene irányítania.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Jupiter és a Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban vannak egymással, és ennek hatását már reggel is érezni fogja. Barátai sorra mondják le a betervezett programokat, ráadásul állandóan keresgélnie kell a dolgait, mert nem emlékszik, mit, hová tett. Szerencsére szép estéje lesz - engedje, hogy a Plútó inspirálja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold nagyon kellemetlen fényszöget vet az ön jegyére, egyik akadályt a másik után gördíti az útjába. Most sok türelemre van szüksége. Csak délután lesz olyan érzése, hogy javul a helyzet. Ha lehet, maradjon otthon, pakolja el a nyári és őszi ruhákat, vegye elő a téli holmikat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold nagyon kellemetlen fényszöget vet az ön jegyére, egyik akadályt a másik után gördíti az útjába. Most sok türelemre van szüksége. Csak délután lesz olyan érzése, hogy javul a helyzet. Ha lehet, maradjon otthon, pakolja el a nyári és őszi ruhákat, vegye elő a téli holmikat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma a Skorpió jegyében áll, délelőtt a Mars jó fényszögével találkozik. Ez túlzott merészséget vált ki önből, ami köztudottan csak ritkán végződik jól. Uralkodjék magán! Egyébként a mai napon az anyagi ügyeivel kellene foglalkozna. A Jupiter kellemetlen fényszöget vet ide, bizonyos dolgok nagyon sokba kerülhetnek, főleg, ha ügyvédet is kell hozzájuk fogadni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Már csak három bolygó maradt a Skorpió jegyében - ma minden jól sikerül, ami pénzzel vagy anyagi dolgokkal kapcsolatos. Mindenek előtt: a könyvelés, a bizonylatok szortírozása. A Merkúr még blokkolni tudja a gondolkodását. Ma nagyszerűen érzi majd magát, ha csend és nyugalom veszi körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szombaton az ön jegyébe lép át az erősen megfogyatkozott Hold. Ne hagyja, hogy bármi is kizökkentse a nyugalmából, ne vállalkozzon óriási dolgokra. Maradjon az olyan feladatok mellett, amit behunyt szemmel is el tudna végezi. Minél kevesebb emberrel találkozik, annál kisebb lesz az esélye annak, hogy veszekednie kell.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold nem sokára utoléri a Napot a Skorpió jegyében. Végre önnek sem kell hajnalok hajnalkán felkelnie, nyugodtan lustálkodhat, már amennyire egy Bak érdekeltségű ember képes erre. Ma csak keveset ténykedjen, de a legjobban teszi, ha semmit sem csinál, ha megteheti, az ebédet is hozassa házhoz. Érzi a vágyat arra, hogy a szabadban töltsön egy pár órát – kerekedjen fel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold ma eléri a Napot, amely már a Nyilas jegyének előszobájában áll. Nem biztos, hogy ez az ön kedvére való, mert lehet, hogy inkább visszavonulna, kipihenné magát, és figyelmen kívül hagyná a világot. A személyes kapcsolatai és mindenféle kontaktus most különös jelentőséggel bír. Nincs értelme meghátrálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Három jó hatású bolygó áll az ég tetején. A Holdnak köszönhetően ösztönösen ráérez majd a környezete igényeire, és kiválóan érzi majd magát a társasági összejöveteleken, vagy egy születésnapi partin - de ne most tegyen személyesebbé egy szakmai kapcsolatot!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: